SteDoCo neemt afscheid van Mulder

hoornaar • De afgelopen zomer van Kozakken Boys overgekomen Toby Mulder vertrekt aan het einde van het seizoen alweer bij SteDoCo. Marlon Pereira heeft zijn contract daarentegen met twee seizoenen verlengd.

De 31-jarige middenvelder Pereira, die ook in de verdediging inzetbaar is, kwam dit seizoen over van tweededivisionist Jong Sparta. Ook afgelopen zaterdag in de topper tegen Noordwijk liet Pereira zien dat hij voor de Hoornaarse ploeg een meerwaarde is.
De afgelopen week hebben Toby Mulder en de technische commissie van SteDoCo geconcludeerd dat het verstandig is om de samenwerking aan het einde van het seizoen niet te verlengen. Gelet op zijn toekomstige woonplaats gaat Toby Mulder een nieuwe uitdaging zoeken in de regio Rotterdam.


VVAC VR1 doet goede zaken

ottoland • De vrouwenhoofdmacht van VVAC heeft goede zaken gedaan door met 2-3 te winnen van Emplina. Hierdoor houden de groenwitten de druk op koploper Sleeuwijk. Voor VVAC scoorden Daniëlle de Ruiter (2x) en Eline Dekker.


Verheul en Mariana langer bij SteDoCo

hoornaar • Vincent Verheul en Etiën Mariana zullen ook volgend seizoen uitkomen voor derdedivisionist SteDoCo. Aanvaller Verheul (27) tekent voor een jaar bij met een optie voor nog een extra seizoen. Rechtsback Mariana(24) blijft nog minimaal twee seizoenen aan de Groeneweg.


Sliedrecht bindt Boom en Donatz

sliedrecht • Doelman Mathijs Donatz en de afgelopen zomer van SteDoCo overgekomen Chris Boom zullen ook volgend seizoen uitkomen voor zaterdageersteklasser Sliedrecht.