Snelle goal zit Peursum dwars

breda • Een snelle 1-0 bleek tevens de eindstand bij The Gunners tegen Peursum. "We hadden er meer van verwacht", sipte trainer Michel Roza. De ploeg uit Breda zat daarmee in een zetel en kon alles tegenhouden. Hun drie snelle aanvallers werden met lange ballen getracht in werking te stellen. Peursum kreeg na rust zeker de mogelijkheden op een gelijkmaker. "Maar als je twee keer één op één met de keeper komt en niet scoort dan weet je dat het lastig wordt. Jammer want hier hoef je niet van te verliezen. Sterker: in voetballend opzicht ben je gewoon de betere, zoals vaker dit seizoen." De Giessenburgers haken hierdoor ook weer een beetje af bij de top vier in 4C, al staat het allemaal nog wel dicht bij elkaar.

SV Noordeloos na rust onderuit

zuilichem • SV Noordeloos ging met 4-1 ten onder in Zuilichem. Daar zag het er in het begin nog niet naar uit. "We startten inderdaad prima aan de wedstrijd", zag trainer Erwin Verheij. Het eerste halfuur was er weinig aan de hand voor SV Noordeloos en Patrick Slijkoort zorgde zelfs voor een knappe voorsprong. Daarna kwam Zuilichem echter langszij en mochten de groenhemden vervolgens van geluk spreken dat het bij rust nog gelijk stond. In de tweede helft kon SV Noordeloos niet meer brengen wat in de eerste wel lukte. Het veld werd zwaarder te bespelen en er werd teveel ruimte weggegeven. "Terecht verloren", oordeelde VerHeij. "Maar ik zag vandaag wel de beleving terug die ik tegen ASH miste."