NDV verliest van Tilburg

nieuwland • In de nationale damcompetitie heeft NDV enigszins teleurstellend met 11-9 verloren van Tilburg 3. Het kwam op de laatste partij aan. Alle ogen waren gericht op Jan Alting, die echter de verkeerde voortzetting koos en in remise moest berusten. De enige twee winstpartijen aan Nieuwlandse kant kwamen op naam van Piet Verkaik en Albert van de Berg.


Denk en Zet maatje te groot voor NDV

nieuwland • Het Hardinxveldse Denk en Zet was met 10-2 een maatje te groot voor NDV. Aan de kant van de Nieuwlandse dammers sleepten Jan Alting en Wim 't Lam een (remise)punt binnen.

Onderlinge competitie: Harry Kramer-Arie de Ruiter 1-1, Theo Haag-Ton van Beuzekom 1-1.


Kaartavond TaLaNi

nieuwpoort • De maandelijkse kaartavond voor leden en donateurs van TaLaNi wordt gehouden op vrijdag 1 februari. Het klaverjassen en whisten begint om 20:00 uur. Locatie: sportcomplex Poortzicht.


NDV in hoek waar klappen vallen

nieuwland • NDV zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De Nieuwlandse dammers verloren ditmaal met maar liefst 11-1 van het jeugdige Alblasserdam. Met een remise werd de eer gered door Bert Kooij. Wim 't Lam, Theo Haag, Jan Joost de Jong, Harry Kramer en Aart de Gans verloren allen hun partij.