Nominatie voor ThuisinBouwen

meerkerk • ThuisinBouwen uit Meerkerk is genomineerd voor Beste Bouwer van het Jaar. Er zijn drie podiumprijzen voor de beste bouwers en verbouwers. De uitreiking van de felbegeerde prijzen vindt plaats tijdens de BouwBeurs op de stand van vakblad De Aannemer op donderdag 7 februari 2019 om 11.00 uur in Jaarbeurs Utrecht.


Boelmarktloods weer open

meerkerk • Op zaterdag 2 februari van 09.00 tot 11.30 uur is de boelmarktloods aan de Energieweg 3 in Meerkerk weer open. Men kan dan weer boelmarktspullen inleveren. Ook potentiële vrijwilligers mee willen werken bij de activiteiten van de boelmarkt, zoals bij het inrichten van de loods, het verkoopklaar maken, kleine reparaties of schoonmaakwerk aan de gebrachte artikelen, zijn welkom.


Lezing over 'Verlies en verder'

papendrecht • De Vlaamse klinisch psycholoog Manu Keirse (72) verzorgt op 14 februari 2019 vanaf 19:00 uur een lezing over het thema 'Verlies en verder'.

Manu Keirse is een veelgevraagd spreker en wordt gezien als autoriteit in Nederland en België op het gebied van omgaan met rouw en verlies en palliatieve zorg. In zijn vele lezingen en boeken komt steeds naar voren dat er mogelijkheden zijn om elkaar te helpen bij verlies en verdriet.

Deze lezing is toegankelijk voor iedereen en interessant voor wie zelf te maken heeft of krijgt met verlies en wie beter wil weten hoe je anderen kunt helpen bij verlies en verdriet. De lezing wordt gehouden in zalencentrum De Palm in Papendrecht. Voor meer informatie of aanmelden: www.aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl/actueel of 06-24204630.


Tov avond in sporthal De Reiger

groot-ammers • In de kantine van sporthal De Reiger in Groot-Ammers wordt op zondag 3 februari van 19.00 tot 20.30 uur een Tov avond gehouden.

De organisatoren willen zich uitstrekken naar wonderen, naar krachtig ingrijpen van God in levens. "Dan kun je denken aan een spontane genezing of bevrijding! Maar ook een krachtig ingrijpen van God in een verslaving of een hardnekkige zonde, een radicale bekering van een ongelovig familielid of een bijzondere oplossing van een praktisch probleem." De organisatoren verwachten dat wonderen mogelijk zijn, maar benadrukken dat ook geloof, hoop en een keuze nodig zijn.


Avond over relaties en seksualiteit

gorinchem • In de Gomarus Scholengemeenschap aan de Hoefslag 11 in Gorinchem wordt op donderdag 7 februari vanaf 19.30 uur een informatieve avond gehouden over relaties, binding en seksualiteit.
Kees en Anne-Mieke van Helden van stichting Schreeuw om Leven gaan het hebben over de invloed van de smartphone op relaties en porno op het internet. Toegang is gratis, er is een collecte. Voor meer informatie, zie de website hieronder.

q www.bewustgezin.nu