Afbeelding
Foto:

Sponsoractie kapsalon HaarIdee voor SV Meerkerk

meerkerk • Kapsalon HaarIdee draagt de Meerkerkse verenigingen een warm hart toe en is daarom gestart met een sponsormuntenactie.

Met deze actie sponsort HaarIdee ieder jaar een vereniging een mooi bedrag. Voor 2019 is voetbalvereniging SV Meerkerk uitgekozen als doel. Door middel van sponsormunten kunnen klanten van kapsalon HaarIdee stemmen op het uiteindelijke bestedingsdoel.
Mariska van Zandwijk van kapsalon HaarIdee vertelt enthousiast over deze actie: "Door inzet van vele mensen uit ons dorp en veelal op vrijwillige basis, worden mooie (sport)activiteiten georganiseerd die Meerkerk bruisend en leefbaar houden. Dit juichen wij van harte toe en daarom zijn wij begonnen met deze leuke sponsormuntenactie."
SV Meerkerk heeft zelf zes mogelijke bestedingsdoelen bedacht, variërend van een picknicktafel tot trainingsmateriaal voor de jeugd en van inloopshirts tot ballen. Via social media en de website van SV Meerkerk kan er gestemd worden op deze top 6. Stemmen kan tot en met 28 februari.
Van 1 maart tot en met 23 mei krijgt iedere betalende klant bij kapsalon HaarIdee een sponsormunt. Met deze munt kunnen klanten stemmen op de top 3 van de zes doelen. Het uiteindelijke winnende bestedingsdoel wordt zaterdag 25 mei na afloop van de laatste thuis-competitiewedstrijd van het eerste elftal bekendgemaakt.


Roofviswedstrijd

brandwijk • HSV Groot-Ammers en HSV De Graafstroom organiseren op zaterdag 2 februari de jaarlijkse roofviswedstrijd voor alle leden die aangesloten zijn bij Alblasserwaard-West. Verzamelen is om 12.30 uur bij Café Boerenklaas en daarna is het vissen van 13.00 tot 16.30 uur. Hierna volgt de uitreiking van de beker aan diegene die meeste roofvis heeft gevangen en tevens krijgt de winnaar de hoofdprijs van 100 euro. Opgave kan via mailadres vissen@hsvdegraafstroom.nl of 06-13504300.


Alzheimer Nederland zoekt bestuursleden

alblasserwaard • De regionale afdeling Drechtsteden en Alblasserwaard van Alzheimer Nederland zoekt bestuursleden voor de portefeuilles PR & Communicatie, Alzheimer Cafés / Trefpunten en Belangenbehartiging.

Het afdelingsbestuur vergadert een keer per maand in Dordrecht. De werkzaamheden beslaan circa 4 uur per week.

Alzheimer Nederland biedt trainingen, overleggen en bijeenkomsten gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering. Ook is er ondersteuning van de coördinator regionale activiteiten en overige medewerkers van het landelijk bureau. Er is een reiskostenvergoeding en een tweejaarlijkse landelijke vrijwilligersdag.
Het bestuur wil graag dementie en de gevolgen daarvan voor betrokkenen een grote bekendheid geven. Met als doel de zorg voor mensen met dementie en hun mantelzorgers te verbeteren. Daarnaast streeft Alzheimer Nederland ernaar dat de samenleving beter om kan gaan met deze doelgroep.

Voor meer informatie of aanmelding: voorzitter Arie Slob via 0183-581331 of via mrarieslob@hetnel.nl.