Kort sportnieuws

regio • In dit blok kort sportnieuws uit de regio.


Hsv 't Stekelbaarsje

arkel • Twintig vissers van hsv 't Stekelbaarsje weerstonden zondagmorgen de vrieskou. De vis wilde echter niet bijten. In de jachthaven had Chris van Pelt aan 2404 gram voldoende voor de winst. Herman Verhoef werd tweede met 2125 gram. De twee andere vakken werden gewonnen door William Teuling (1934 gram) en Fred Kleijn (1119 gram). Met op de tweede plaats Will Zwaan (1024 gram) en Koos Hoekwater (1008 gram).


Schooldamfinale in De Multistee

goudriaan • De eerste schooldamfinale van de nieuwe gemeente Molenlanden wordt zaterdag 26 januari vanaf 10:30 uur gespeeld in De Multistee in Goudriaan. Zowel bij de welpen als bij de pupillen plaatsen de beste acht teams zich voor de finale ZHZ. De deelnemende scholen komen uit: Molenaarsgraaf, Bleskensgraaf, Oud-Alblas, Wijngaarden, Ottoland, Goudriaan, Hoogblokland, Noordeloos en Giessenburg.
De prijsuitreiking is rond 14:30 uur.


Piet van der Vlist naar vierde plaats

wijngaarden • In de biljartcompetitie van De Lukkie Klos was Piet van der Vlist uitstekend op dreef. Hij klopte Meindert Bouman met 19-9 en rukte op naar de vierde plaats. Erik van de Graaf kreeg de tweede plek in handen dankzij een 18-7 zege op Bas Leeuwis. Tineke van de Berg speelde niet, maar staat nog onbedreigd bovenaan.


Triade toont karakter, maar verliest

kapelle • In tegenstelling tot een week eerder toonde Triade karakter in het duel tegen het sterke KVK. In het Zeeuwse Kapelle werd het harde werken van de Nieuwpoortse korfballers echter niet beloond en bleek de ervaring aan de kant van de thuisploeg een meerwaarde. Triade verloor met 17-13. 'Geen punten, maar wel een goed gevoel', luidde de conclusie.
Triade speelt komende zaterdag om 16:30 uur thuis in De Reiger tegen Erasmus.