SteDoCo VR bekert tegen FC Twente

hoornaar • De vrouwenhoofdmacht van SteDoCo speelt zaterdag 26 januari op eigen veld een bekertopper. FC Twente, de nummer 2 van de eredivisie, komt op bezoek bij de nummer 8 van de Topklasse A. Het bekerduel begint om 17:15 uur en is gratis toegankelijk.


De Zeeuw kiest voor Lekkerland

nieuw-lekkerland • Maarten de Zeeuw komt volgend seizoen uit voor Nieuw-Lekkerland. De 23-jarige aanvaller verblijft momenteel voor zijn studie in Amerika. De Alblasserdammer speelde in de jeugd bij De Alblas. Op 18-jarige leeftijd stapte hij over naar Alblasserdam, dat toen nog in de eerste klasse uitkwam. Nieuw-Lekkerland polste De Zeeuw al eerder maar toen zag hij, onder meer vanwege zijn naderende verblijf in Amerika, af van een overstap. ,,Ik kijk er ontzettend naar uit om voor Nieuw-Lekkerland te gaan spelen", zegt Maarten de Zeeuw, die zowel in de spits als op een aanvallende plek op het middenveld uit de voeten kan.


SteDoCo niet door met Gijs Zwaan

hoornaar • SteDoCo zal het contract met hoofdtrainer Gijs Zwaan niet verlengen. Reden: er is onvoldoende wisselwerking met de technische commissie. Na een jaar Frans Adelaar en een jaar Gijs Zaan moet de Hoornaarse derdedivisionist dus weer op zoek naar een nieuwe trainer. Meer op onze website Regio-Voetbal.