Reconstructie centrum

schelluinen • Op dinsdag 29 januari vindt een inloopavond plaats over de voorbereidende werkzaamheden voor het project 'Reconstructie centrum te Schelluinen'.

Het project betreft de reconstructie van de Kaatsbaan, Kerkplein, Voordijk, Zandkade en aansluitende wegen in het centrum van Schelluinen. De gemeenteraad heeft besloten de Voordijk vanaf de kruising van de Commanderijstraat tot en met de kruising met de Nolweg aan het project toe te voegen.

De avond wordt gehouden in Ons Dorpshuis aan de Commanderijstraat 9 in Schelluinen en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze avond kan men het ontwerp bekijken en wordt informatie gegeven over de planning van de uitvoerende werkzaamheden.

Voorafgaand aan de reconstructie van het centrum te Schelluinen verleggen de nutsbedrijven diverse kabels en leidingen binnen het plangebied. Naar verwachting starten deze werkzaamheden in het eerste of tweede kwartaal van 2019.

De werkzaamheden voor het project 'Reconstructie centrum te Schelluinen' beginnen nadat de kabels en leidingen zijn verlegd.