Peursum in slotfase naar winst

oosterhout • Peursum boog in Oosterhout in de slotfase een achterstand om in een 3-2 zege. "En terecht ook, want we waren ruim de betere", oordeelde trainer Ton Heijstek. Op prachtige wijze zette Marnik Korevaar zijn ploeg op voorsprong, maar bij rust stond het gek genoeg 2-1 voor de gastheren. "We zijn daarna tactisch blijven voetballen en hebben ons niet laten intimideren door hun fysieke spel." In de laatste tien minuten mondde dat uit in twee treffers van Sjoerd de Boer, waardoor Peursum weer helemaal in de race is voor plek drie in 4C.


Wanprestatie SV Noordeloos

hellouw • SV Noordeloos werd bij ASH met 5-0 afgedroogd en daar viel niets op af te dingen. "Het was een regelrechte wanprestatie", vond trainer Erwin Verheij. "Een schande, ook richting de supporters die de kou in Hellouw trotseerden en feitelijk voor niets kwamen opdagen. Aanstaande dinsdag op de training kunnen ze de borst nat maken." De groenhemden waren overal een stapje te laat. Bij rust was het 2-0, maar het tij bleek niet meer te keren. "Na afloop heb ik me nog wel even flink laten horen. Ze moeten zich diep schamen."


Lekvogels houdt koploper op 0-0

lexmond • Lekvogels hield op eigen veld koploper Brakel op 0-0. "Of ik hier tevreden mee ben? Ja en nee", gaf trainer Ton Delfgou aan. "Vooraf teken je ervoor natuurlijk en het is ook knap om hen op 0-0 te houden, maar er had ook meer in gezeten." Het spannende duel speelde zich vooral buiten de zestien af. Voor beide ploegen vielen slechts twee kansjes te noteren. Een meevaller voor Lekvogels was dat Brakel vlak voor rust met tien man kwam te staan. "Dan zie je echter wel dat ze een stuk volwassener zijn dan wij, want ze speelden het goed uit. We hebben helaas te weinig weten te creëren."