SteDoCo op valreep voorbij ODIN'59

hoornaar • Een vroege achterstand deerde de mannen van SteDoCo-trainer Gijs Zwaan niet. Want de prima voetballende en vooral lekker combinerende Hoornaarse derdedivisionist kwam voor rust op een verdiende 2-1 voorsprong. Na de helftwisseling was SteDoCo van plan de wedstrijd simpel uit te spelen. Ook omdat tegenstander ODIN'59 na een dik halfuur al een man minder op het veld had staan. Maar na het missen van enkele dotten van kansen door de thuisploeg rechtten de Heemskerkers halverwege de tweede helft de rug en kwamen met nog een kleine tien minuten op de klok naast SteDoCo. De eerdere doelpunten van Marlon Pereira en Vincent Verheul hadden even geen waarde meer. Zonder echte overtuiging ging de thuisploeg op zoek naar de driepunter. Een vrije bal van Jesse Wielinga, bijna vanaf de zijlijn, vloog er onverwachts toch in; 3-2. "Ik besloot de bal keihard richting tweede paal te schieten en hij viel zowaar binnen. Het was niet onze beste wedstrijd, maar we winnen wel", lachte de Leerdamse matchwinner na afloop zuinig.