Week van Gebed

groot-ammers/langerak • Op verschillende locaties in Groot-Ammers, Nieuwport en Langerak worden in de week van zondag 20 tot en met zaterdag 26 januari gebedssamenkomsten gehouden in het kader van de landelijke Week van Gebed.

De start is op zondag 20 januari 20.00 uur in de Baptistengemeente, die samenkomt in sporthal De Reiger in Groot-Ammers. Verder zijn er op bijeenkmosten op maandag 21 januari in de Nederlands Gereformeerde Bethelkerk in Waal, dinsdag 22 januari in de Vrijgemaakt Gereformeerde Koningskerk aan de Julianastraat in Langerak, op woensdag 23 januari in de Hervormge gemeente Langarak (in 't Anker, naast de kerk), op donderdag 24 januari in de Hervormde gemeente Nieuwpoort (in het Hervormd Centrum, bij de kerk), op vrijdag 25 januari weer in de Nederlands Gereformeerde Bethelkerk in Waal en op zaterdag 26 januari in 't Anker naast de Hervormde kerk van Langerak. De bijeenkomsten beginnen telkens om 19.00 uur, behalve op zondag.


Thema-avond over geloofsopvoeding

giessenburg • In Hervormd Centrum De Rank aan de Dorpsstraat 57 in Giessenburg wordt op donderdag 31 januari een thema-avond gehouden over geloofsopvoeding. Het gaat met name om de vraag hoe je je als gezin en gemeente verhoudt tot de niet-christelijke samenleving om je heen. Het wordt een interactieve avond, verzorgd door de HGJB, met een bijbelstudie, informatie over het thema, ouders ontvangen handvatten om beslissingen te nemen, gaan onderling in gesprek om ervaringen te delen en bemoedigen elkaar om samen sterk te kunnen staan.
Aanvang is om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur met koffie en thee. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Aanmelden kan (liefst voor 21 januari) via enricowendy@van-tuijl.com.