Visagisten en kappers nodig voor benefiet galashow

sliedrecht/regio • United by Music is op zoek naar kappers en visagisten om de benefiet galashow van maandag 8 tot en met zaterdag 13 april in Sliedrecht te laten slagen.
United by Music geeft muzikaal getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden. Het doel is om de betrokkenheid van mensen met een beperking te bevorderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Voor de benefiet galashows in partycentrum de Lockhorst in Sliedrecht zijn op vrijwillige basis visagisten en kappers nodig die de artiesten mooi maken en laten schitteren op het podium. Met een team van vrijwilligers wordt ervoor gezorgd dat deze week in het teken van muziek en verbondenheid staat. Voor meer informatie of aanmelding: margareth@unitedbymusic.nl. Zie ook www.unitedbymusic.nl.


TriVia viert vijftienjarig bestaan

regio • Op 1 januari 2019 bestond PCPO TriVia vijftien jaar als vereniging van christelijke basisscholen.
Het is in 2004 begonnen als fusie tussen zes scholen uit Zederik, Zijderveld en Schoonrewoerd. Sinds 2012 hebben zich scholen vanuit Hardinxveld-Giessendam en de Lopikerwaard aangesloten. TriVia bestaat op dit moment uit zestien scholen voor christelijk basisonderwijs met in totaal 2500 leerlingen.
Op 7 januari heeft het college van bestuur samen met directeuren, Raad van Toezicht en medewerkers van het bestuurskantoor stilgestaan bij het vijftienjarig bestaan. Om het vijftienjarig jubileum te markeren, zijn alle medewerkers op een TriVia-gebakje getrakteerd. Ter gelegenheid van het jubileum werd een feestelijke banner onthuld. Meer info: www.pcpo-trivia.nl.