Derde seizoen Den Haan op Scalune

schelluinen • Derdeklasser Schelluinen heeft het contract met hoofdtrainer Philip den Haan verlengd. De ervaren Werkendammer begint volgend voetbaljaar aan zijn derde seizoen bij de blauwwitten. "Het bevalt beide partijen prima en dus hebben we met een jaar verlengd", aldus Den Haan. "We keken elkaar aan en waren er snel uit. We spreken elkaar wekelijks en dus waren er wederzijds geen verrassingen." Komende week vertrekt Den Haan (59) met zijn manschappen naar Torremolinos. 'We zitten in dezelfde accommodatie als vorig jaar. Naast trainen en een oefenwedstrijd tegen Hillegersberg gaan we het afgelopen halfjaar evalueren. Dat hoort ook bij een trainingskamp." De doelstellingen blijven onveranderd. 'Voorafgaand aan dit seizoen wilden we meedoen om de prijzen en dat uitgangspunt geldt nog steeds. Door het inpassen van een groot aantal nieuwkomers hadden we meer tijd nodig en hebben we punten laten liggen. Maar we zijn op de goede weg.'


SV Noordeloos door met Erwin Verheij

noordeloos • Ook komend seizoen staat trainer Erwin Verheij voor de spelersgroep van SV Noordeloos. "We plakken er nog een jaar aan vast. In het begin van het seizoen was het nog even aftasten. Maar de laatste weken boeken we goede resultaten en zijn we prima bezig", weet Verheij. De 42-jarige inwoner van Wijk en Aalburg en het bestuur inclusief technische staf met spelers zagen dus geen enkele reden om niet te verlengen. "Vandaag hebben we lekker getraind en een bootcamp gedaan met z'n allen. We gaan ons 'thuis' voorbereiden op de tweede helft van het seizoen. Trainen aan de Nieuwendijk en oefenen tegen NOAD'32 en Vuren, om 19 januari te starten met een uitwedstrijd tegen ASH", besluit Verheij.


Drechtstreek wil door met trainersduo

papendrecht • Drechtstreek wil volgend seizoen door met het trainersduo Bart Toom / Leon van Dalen. In samenspraak met de spelersgroep is de intentie uitgesproken ook in het seizoen 2019-2020 te blijven samenwerken. De komende weken zal dit formeel uitgewerkt en beklonken worden. Toom en Van Dalen namen het roer eerder dit seizoen over van de weggestuurde Miguel Munoz. Drechtstreek staat momenteel elfde in de 2e klasse F, net boven de rode streep, maar heeft nog wel een wedstrijd tegoed.


Tóch vierde seizoen Alblasserdam voor Schoonewil

alblasserdam • Dennis Schoonewil is teruggekomen op zijn besluit om na drie seizoenen te stoppen als hoofdtrainer van Alblasserdam. Op unanieme voorspraak van de spelersgroep en de rest van de technische staf heeft Schoonewil voor een jaar bijgetekend.


Fransen naar Haaften

haaften • Bart Fransen (47) wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Haaften. Fransen is woonachtig in Zaltbommel en traint bij Nivo Sparta al jarenlang jeugdselectieteams.