De Stadsbrouwerij in december

zaltbommel • De gezelligheid van de feestdagen komt steeds dichterbij. De Stadsbrouwerij doet er nog een paar schepjes bovenop.

Op zondag 22 december is het goed toeven in het proeflokaal met live muziek van Big Bo. Bo Brocken speelt zijn blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, cigarbox gitaar, snare drum, hi-hatt en bassdrum. In deze one-man-band-setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren dertig, veertig en vijftig van de vorige eeuw. Vanaf 16:00 uur klinkt de blues deze dag in De Stadsbrouwerij.

Win je gewicht in bier

Te veel eten met Kerst heeft dit jaar voor het eerst een voordeel, want op zaterdag 28 december kun je je gewicht in bier winnen bij De Stadsbrouwerij. Dat is de prijs voor de winnaar van het Kouwe Jatten-jeu de boulestoernooi. Het verwarmde terras bij de brouwerij is in de winterperiode omgetoverd tot boulesbaan. Natuurlijk blijft de kerstverlichting gezellig nog even hangen. Voor nog meer sfeer is er glühbier en goulashsoep. De onderlinge competitie begint om 14:00 uur. Deelname is gratis. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er een speelschema gemaakt.

Nieuwjaarsborrel

Iedereen uit Zaltbommel en omstreken is op 1 januari van 15:00-23:00 uur welkom om het glas te heffen op het nieuwe jaar.


q zaltbommelse-stadsbrouwerij.nl