• De iPad is voor Donna Geervliet.
• De iPad is voor Donna Geervliet. Foto: aangeleverd

Eerste winnaar Winweken bekend

zaltbommel • Donna Geervliet uit Zaltbommel is de eerste die door Ondernemers Vereniging Zaltbommel en het Binnenstadsfonds blij is gemaakt met een prijs tijdens de Winweken. Donna ontving uit handen van Marije van den Oever van Van Hemert City een gloednieuwe iPad. Ook de komende weken wordt er wekelijks een grote prijs uitgereikt, plus tien kleinere prijzen. Wie daarop kans wil maken, hoeft alleen maar de zegels op de bijbehorende kaarten te plakken. Bij elke 5,00 euro die consumenten in Zaltbommel uitgeven - ook de horeca en de kraamhouders op de markt doen mee - krijgen ze een sticker. Met 25 zegels is de spaarkaart vol.

De superprijzen worden beschikbaar gesteld door Van Hemert City, Intertoys, Blokker, Van Osch Rijwielen en Juwelier Haas. De volle kaarten kunnen worden ingeleverd bij Hema, Intertoys, Blokker en Etos. De winactie loopt tot en met 27 december.

De Bommelse Winweken zijn een extra reden om inkopen te doen bij de plaatselijke middenstand. De gezellige feestverlichting boven de straten en in de bomen brandt alweer. Cadeautjes voor 5 december en Kerst zijn in het centrum van Zaltbommel volop te vinden. Op 15 en 22 december zijn er koopzondagen. Extra voordeeltje is dat mensen die met de auto komen dan niet hoeven te betalen voor het parkeren.