• Will Kellermann aan het werk.
• Will Kellermann aan het werk. Foto: aangeleverd

Bommelse kunst op Europe Art Fair

amsterdam/zaltbommel • Kunstenares Will Kellermann vertegenwoordigt Zaltbommel op de Europe Art Fair op zaterdag 7 en zondag 8 december in Amsterdam.

Will heeft sinds een half jaar haar atelier in Zaltbommel, in de Gasthuisstraat. Zij is hier misschien nog niet zo bekend, maar haar werk hangt verspreid over de wereld, van Lissabon tot New York. Ze is bekend geworden als de schilder van het 'Romantisch Avonturisme'. Dit is ook de titel van het boek dat over haar is verschenen. Het omschrijft de stijl van haar werk, maar ook haar stijl van leven. Een kleurrijke kunstenares, die in Zaltbommel aan een nieuw avontuur is begonnen. Naast haar nieuwe atelier in de Gasthuisstraat heeft ze ook een atelier in Portugal, waar ze exposeert in galeries en het Museum van Sao Bras de Alportal in de Algarve. De kunstenares hanteert vele schildertechnieken, maar is vooral bekend door haar 'Silkcolors(c)', een bijzondere techniek, die zij ontdekte in Azië. Op de Europe Art Fair exposeert zij een selectie van acht doeken in standnummer 90. Voorheen had Will haar atelier in het kunstenaarsdorp Kortenhoef. Haar 25-jarig jubileum als Kortenhoefs kunstenaar werd opgeluisterd met een grote tentoonstelling en een boekje met 25 'Silkcolors' en verklarende gedichten.

Wie haar werk in Zaltbommel wil zien, is welkom tijdens het 'Kunstrondje', elke eerste zondag van de maand en natuurlijk op afspraak.

q www.willkellermann.com