• Colinda en Henriëtte zijn sinds kort actief in Leerdam.
• Colinda en Henriëtte zijn sinds kort actief in Leerdam. Foto: Peter Verbeek

Studio C: kapsalon met eigentijds concept

leerdam • Sinds afgelopen zaterdag is het centrum van Leerdam een kapsalon rijker: Studio C Hair & Beauty.

Eigenaresse Colinda de Leeuw ontwikkelde een eigentijds concept waardoor haar salon ook ruimte biedt aan een nagelstyliste. Bovendien worden er af en toe workshops voeding en wijnproeverijen gehouden.

Zaltbommel

Colinda de Leeuw zit bijna dertig jaar in het vak. Aanvankelijk als zzp'er, en heel lang in combinatie met ambulant kapster, met zowel de directe regio als Geldermalsen, Houten en Tiel als werkgebied. "Toen ik jonge kinderen had, werkte ik minder. Nadat ze mij niet meer de hele dag nodig hadden heb ik een paar jaar in een salon in Zaltbommel gewerkt. Ik wilde echter al langer op eigen benen staan. Ik ben blij dat ik, op een mooie locatie aan de Hoge Hoek 5, een gezellig en knus pandje kon huren. Tot voor kort was daar een kaaswinkel gevestigd."

Studio C is geopend van woensdag (9:00 tot 18:00 uur) tot en met zaterdag (9:00 tot 17:00 uur). Daarnaast werkt Colinda op afspraak (06-54683114), en zijn er elke woensdag en donderdag, tussen 18:00 en 20:00 uur, avondopenstellingen. Nagelstyliste Henriëtte Wolthuizen (06-17899154) is er van maandag tot en met vrijdag.

Baard en snor

Mannen kunnen niet alleen terecht voor wassen en knippen, maar ook voor het bijhouden van baard en snor. Als extra service kunnen ze zich vier weken na een knipbehandeling gratis laten opscheren.

In Studio C kunnen klanten eveneens terecht voor permanente make-up, terwijl er tevens kleine woonaccessoires als lampjes, vazen, kussens en kaarsen te koop zijn.