Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Themadag bloembollen

zaltbommel • 'Bloemen van Buiten' en 'Bommels Buiten' houden zaterdag 30 november van 9:30 tot 14:30 uur een themadag rondom bloembollen op de buitenplaats van het Bommels Bakhuys: Bommels Buiten.

Vrijwilligers zijn welkom om te komen helpen met het planten van bloembollen en andere klusjes te doen. Sinds dit voorjaar kweekt Carien van Boxtel hier haar 'slowflowers', de Bloemen van Buiten, bijzondere seizoensbloemen, die biologisch worden opgekweekt en die op bestelling/abonnementsbasis kunnen worden afgenomen. In het voorjaar van 2020 wil Carien graag duizenden bijzondere bloembollen laten bloeien voor haar bloemwerk. Het bloembollenbedrijf JUBHolland in Noordwijkerhout levert hieraan een belangrijke bijdrage.

Om 9:30 uur geeft Carien een korte inleiding over haar werk als ontwerper met bloembollen. Daarna gaan de vrijwilligers aan de slag om samen met haar de bloembollen te planten. Er is een lunch van Bommels Bakhuys. Bommels Buiten ligt in Oensel, naast natuurgebied De Hurnse Kil. Aanmelden om mee te helpen kan via: info@carienvanboxtel.com of 06-24686111. Alleen een kijkje komen nemen kan natuurlijk ook.