Ron Laros stopt als hoofdtrainer

hellouw • Ron Laros stopt na dit seizoen als trainer van ASH. De club uit Hellouw is na drie seizoenen ook direct zijn laatste klus als hoofdtrainer. Na 32 jaar beëindigt hij zijn carrière. "Na drie jaar is het goed om bij een dorpsclubje als ASH een nieuwe kop voor de groep te hebben", zegt Laros. "Ik kan ASH ook van harte aanbevelen aan mijn collega-trainers. Ik werk hier nog steeds met veel plezier. Het bestuur is realistisch en laat je als trainer je ding doen. Er staat een leergierige spelers groep met correcte gasten die graag komen trainen en je wordt door de supporters warm ontvangen."
Laros hoopt zijn carrière, die langs tal van clubs als NOAD'32, GVV'63, Zuilichem, Heukelum, SSC'55 en Sparta'30 voerde, op een goede manier af te sluiten. "We gaan in januari nog op trainingskamp naar Portugal, daar kijk ik erg naar uit. We gaan ervoor de doelstelling te realiseren. Een vijfde of zesde plaats zou mooi zijn", besluit Laros.


MVV'58 uit districtsbeker

meteren • MVV'58 werd zaterdag uitgeschakeld voor de districtsbeker. Na een 0-1 ruststand werd in Meteren tijdens de tweede helft met tien man royaal met 0-8 van Woudrichem, de koploper in de tweede klasse, verloren. Voor rust speelde derdeklasser MVV'58 overigens een goede partij. MVV'58-trainer Robin Berendsen voelde zich met zijn equipe benadeeld door de arbitrage. Na een kwartier kwam Woudrichem uit een omstreden penalty vanwege een schouderduw van Robbert van Eck op een 0-1 voorsprong. Tien minuten voor rust moest MVV'58 met tien man verder omdat Robin Jager met twee gele kaarten uit het veld werd gestuurd, terwijl de overtreding van de rechtsback van Woudrichem waarvoor Jager bij de referee appelleerde juist onbestraft bleef. Na de thee was het pleit snel beslecht.