• De voorstelling is te zien in Alem, Aalst, Velddriel en Nederhemert.
• De voorstelling is te zien in Alem, Aalst, Velddriel en Nederhemert. Foto: aangeleverd

Toneelstuk over babbeltrucs

bommelerwaard • Rabobank Altena-Bommelerwaard gaat binnenkort naar Alem met de interactieve toneelvoorstelling 'Veiligheid en financiële redzaamheid'. In januari volgen ook Aalst en Velddriel en in februari Nederhemert.

Daarin is aandacht voor babbel- en andere oplichtingstrucs en gaat het over veilig bankieren. Adviseurs zijn bij de voorstelling aanwezig om vragen te beantwoorden of uitleg te geven over servicemogelijkheden van de Rabobank voor senioren, zoals de mobiele adviseur, en over internet- en mobielbankieren.

De eerste voorstelling is op donderdag 21 november om 13:30 uur in dorpshuis De Drie Linden in Alem. De overige voorstellingen zijn op dinsdag 7 januari om 14:30 uur in Het Kruispunt in Aalst, op woensdag 15 januari om 13:30 uur in De Boxhof in Velddriel en op dinsdag 4 februari om 13:00 uur in dorpshuis De Gaarde in Nederhemert. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Digitaal bankieren kan soms ingewikkeld zijn. Bovendien zijn senioren vaker slachtoffer van oplichtingstrucs en financieel misbruik. Voorlichting is dus belangrijk, vindt Rabobank Altena-Bommelerwaard. Bij vragen kunnen mensen bellen (088-7226600) of op de website kijken:


q rabobank.nl/altena-bommelerwaard