• Het team van Jumbo Zaltbommel tijdens de '7 Zekerheden Training' van de Jumbo Academy.
• Het team van Jumbo Zaltbommel tijdens de '7 Zekerheden Training' van de Jumbo Academy. Foto: Jumbo

Jumbo dicht voor verbouwing

zaltbommel • De Jumbo winkel aan het Fiep Westendorpplein 12 in Zaltbommel krijgt een compleet nieuw uiterlijk.

De winkel sluit op zaterdag 23 november om 13:00 uur tijdelijk haar deuren voor de verbouwing. Op woensdag 11 december gaat de volledig vernieuwde winkel weer open. De feestelijke opening op 11 december is om 9:00 uur. De eerste 150 bezoekers krijgen een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een gratis ambachtelijk appeltaartje (geldig tot en met zaterdag 14 december).

Ondernemer John van Bruchem en bedrijfsleider Pieter van der Sluijs kijken uit naar de winkelopening. "De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt bijna duizend vierkante meter vloeroppervlakte." In de volledig verbouwde winkel, die sinds november 2012 bestaat, is nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers in de winkel pizza's om thuis af te bakken.

Versplein

Er komt een mooi versplein met groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast is het Ready To Go assortiment verder uitgebreid. Ook komen er nieuwe zelfscanners.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Middelkampseweg 6 in Gameren en aan de Kasteellaan 5 in Hedel.