Bommelse Winweken weer van start

zaltbommel • De bekende eindejaarsactie van Ondernemers Vereniging Zaltbommel en het Binnenstadsfonds begint zaterdag weer.

Consumenten maken tijdens de Bommelse Winweken kans op mooie prijzen. De opzet is gelijk aan vorig jaar. Iedereen die iets koopt bij één van de leden van de OVZ - ook bij de horeca en de marktkooplui - kan zegels sparen. Iedere 5,00 euro is goed voor een sticker. Een volle spaarkaart met 25 zegels geeft kans op mooie prijzen. Vijf weken achter elkaar worden er wekelijks tien prijzen en een superprijs weggegeven.

De superprijzen worden beschikbaar gesteld door Van Hemert City, Intertoys, Blokker, Van Osch Rijwielen en Juwelier Haas. De volle kaarten kunnen worden ingeleverd bij Hema, Intertoys, Blokker en Etos. De winactie loopt tot en met 27 december.

De Bommelse Winweken zijn een extra reden om inkopen te doen bij de plaatselijke middenstand. De gezellige feestverlichting boven de straten en in de bomen brandt alweer, en nu Sinterklaas zaterdag zijn intrede doet is het tijd om het startsein voor de eindejaarsactie te geven. Cadeautjes voor 5 december, maar natuurlijk ook voor Black Friday, Cyber Monday en Kerst zijn in het centrum van Zaltbommel volop te vinden.

Op 1, 15 en 22 december zijn er koopzondagen. Op de eerste zondag is er ook weer het kunstrondje langs Zaltbommelse galeries. Op dinsdag 3 en woensdag 4 december houden de winkels extra koopavonden. Parkeren is op koopavonden vanaf 18:00 uur en op koopzondagen gratis.