Laatste avond Rossumse Dorpsquiz

rossum • De Rossumse Dorpsquiz wordt zaterdag 16 november afgesloten met een slotavond in dorpshuis De Parel.

De quiz is georganiseerd door de lokale Oranjevereniging. Diverse teams hebben er zich het afgelopen jaar voor ingezet. De aftrap was op Koningsdag met het beantwoorden van vragen het het uitvoeren van opdrachten uit een quizboek. In de maanden die volgden, werden de teams aan het werk gezet met tussentijdse opdrachten, een wandel-puzzeltocht en een Jeu de Boules toernooi.
De spannende afsluiting is op zaterdag 16 november vanaf 20:30 uur. Op deze avond moeten de teams nog een keer alles uit de kast trekken om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Het beste team krijgt de hoofdprijs van maar liefst 500 euro.
Tijdens de slotavond moet elk team een playback-act op het podium brengen. Tussendoor moeten de teams ook nog een paar lastige quizvragen beantwoorden.

De avond in De Parel is natuurlijk ook toegankelijk voor mensen die niet aan de quiz deelnemen, al is het maar voor de broodnodige support van de teams. Aan het einde van de avond wordt de winnaar van de eerste echte Rossumse Dorpsquiz bekend gemaakt.
De zaal gaat om 20:00 uur open, de strijd barst om 20:30 uur los.