• Rosanne van Kessel met Gaudhy.
• Rosanne van Kessel met Gaudhy. Foto: aangeleverd

Successen voor Pyung Ahn


zaltbommel/rotterdam • Van 18 tot en met 20 oktober zijn de tweejaarlijkse Europese kampioenschappen tang soo do gehouden in eigen land, namelijk in Rotterdam. Leden van Tang Soo Do Vereniging Pyung Ahn uit Zaltbommel hebben uitstekende resultaten behaald bij het onderdeel sparring.
Rick Bakker werd eerste in de categorie rode band, middengewicht -84 kg. Richard van den Hoven wist een derde plaats te halen in de categorie gele band, zwaargewicht +84 kg. Robert van den Oudenalder was de beste in de categorie rode band, zwaargewicht +84kg.
De volgende Europese kampioenschappen zullen worden gehouden in Istanbul, Turkije.
Meer informatie over tang soo do of over de mogelijkheid om een keer mee te trainen staat op de website?

q karatezaltbommel.nl


Winst voor Rosanne

gameren/udenhout • Rosanne van Kessel van paardensportvereniging De Bommelerwaard te Gameren reed zondag in Udenhout met haar pony Gaudhy. In de klasse Z1 Pony's won ze met 60,735 procent.


Clubkampioenen Hamarithi

aalst • Vrijdag turnden alle leden van Hamarithi de clubkampioenschappen. Het werd een feestje met voor ieder kind een prijs. Vele ouders, opa's, oma's, broertjes, zusjes en andere familieleden en vrienden kwamen kijken. De nieuwe clubkampioenen zijn Anton van Genderen (recreatie jongens), Nanja Bron (recreatie meisjes), Carlijn van Zandvliet (selectie onderbouw), Tessa van Dalen (selectie bovenbouw) en Erika Versluis (springgroep). Voor meer uitslagen of informatie over proeflessen:

q www.hamarithi.nl