Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Podarwic heren 1 wint met 3-2

aalst • Podarwic ontving zaterdag de heren van Volley2B uit Bergschenhoek. Na een stroef begin won de thuisploeg met 3-2. De eerste set kende voor Podarwic een matig verloop. Lange tijd ging de set gelijk op en wist geen van beide ploegen afstand te nemen. In de eindfase nam Volley2B echter een voorsprong die ze niet meer uit handen gaven. Set 2 werden er enkele wissels gemaakt en begonnen de mannen uit Aalst gedisciplineerd te spelen. Dit resulteerde dankzij goed team werk in een ruime voorsprong en een royale set winst.
De volgende twee sets kenden een vergelijkbaar spelbeeld met de eerste twee. In set 3 werd er knullig gespeeld en nipt verloren terwijl in set 4 Podarwic het spel duidelijk naar zich toe trok. De beslissende vijfde set diende gespeeld te worden om een winnaar in de wedstrijd aan te wijzen. Podarwic nam in deze set het voortouw en wist met een ruime marge de 3-2 dag winst veilig te stellen.
Donderdagavond gaat de regioderby gespeeld worden tegen Phoenix heren 1 in Zaltbommel. Deze wedstrijd word om 21:00 uur gespeeld in sporthal De Ring.