Uitslagen PSV De Bommelerwaard

gameren • Diverse leden van Paardensportvereniging De Bommelerwaard uit Gameren hebben de voorbije weekenden wedstrijden verreden.

Zo reed Lotte van Mook afgelopen zaterdag met haar paard Jackson M in Werkendam. In de klasse L2 behaalde het duo een eerste en een tweede plaats met 202,5 en 197,5 punten.

Ook Lotte's zus Nina reed zaterdag in Werkendam. Met haar paard Illusionist M reed ze in de klasse Z2 tweemaal naar de overwinning met 70,6 en 69,6 procent.

Winst

Nina kwam een week eerder ook al in actie. Op zaterdag 12 oktober reed ze met haar paard Elinda M in Maren-Kessel in de klasse Grand Prix U25. In die klasse greep ze de winst met een mooie 61,8 procent.


Stehmann Sport Topscorerslijst

regio • Alem en tegenstander Maliskamp kwamen in de topper uit op 2-2 en lopen daarmee achterstand op bij leider RKTVC. Het werd de wedstrijd van de vier strafschoppen. Regionaal topschutter Kevin Broekmeulen miste er één en blijft daarom in de lijst van de Stehmann Sport topscorerslijst op vijf treffers staan.

Drie spelers kwamen tot twee treffers. Thom de Looijer voor het met 2-3 van ASV Arkel verliezende Roda Boys, Dennis van Heusden (Jan van Arckel) en Tom Verhoeven van HRC'14.

Vijf doelpunten: Kevin Broekmeulen (Alem).
Vier: Mats Steenbekkers (Alem), Bas Vos (DSC), Leon Bok (Hedel), Martijn de Wildt (Roda Boys).
Drie: Sten Pijlman (BZC'14), Jordi de Wit (DSC), Michel Kooijman, Thomas van der Leij (beiden GVV'63), Joep van der Heijden (Hedel), Tom Verhoeven (HRC'14), Dennis van Heusden, Kevin Schreuder (beiden Jan van Arckel), Michel van den Hanenberg (Kerkwijk).

Kontakt-bokaal

De strijd om de Kontakt-bokaal wordt momenteel geleid door twee zondagclubs. Zowel vierdeklasser Alem, als vijfdeklasser Hedel bezit beide negen punten. Vlak daarachter melden zaterdagderdeklasser BZC'14 en zondagderdeklasser DSC zich met zeven punten.

Negen punten: Alem, Hedel.
Zeven: BZC'14, DSC.
Zes: HRC'14, Roda Boys/Bomm.
Vijf: Jan van Arckel, Kerkwijk.
Drie: RKVSC.
Twee: GVV'63, Nivo Sparta.
Eén punt: Well.