350 banen bij DHL

De komende periode zal DHL zo'n 350 nieuwe medewerkers aannemen. De werving en selectie gebeurt in samenwerking met Olympia en SD Work Solutions.

DHL zoekt operators die aan de sorteerinstallatie in het warehouse willen werken, maar ook yard operators en mensen voor de administratieve ondersteuning. Mensen die in de Bommelerwaard wonen hebben een streepje voor, vanwege de lokale binding en de zo klein mogelijke co2-bijdrage. Een aanzienlijk deel van de vacature voor operators wordt ingevuld door arbeidsmigranten.

Vestigingsmanager Huib Kers: "Het is geen uitzondering dat mensen twintig tot veertig jaar in dienst zijn bij DHL. Ze werken hier graag, omdat het een betrouwbare werkgever is. We komen onze afspraken na en gaan voor mensgericht leiderschap. We bieden werk- en inkomenszekerheid en bieden veel mogelijkheden om door te groeien naar specialismen."

Kansen

Huib is zelf het voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden binnen DHL. Hij startte in 1995 als kleingoed chauffeur en klom op tot locatiemanager in 2006. Dat hij nu de manager is van de grootste hub van de Benelux is een kroon op zijn werk. "Bij DHL worden kwaliteiten gezien en gewaardeerd. Je krijgt kansen en als je die pakt kan je doorgroeien binnen de organisatie. De kansen die ik heb gekregen, wil ik graag doorgeven aan iedereen die bij mij komt werken."

q www.werkenbijdhl.nl