Nieuwe rouwgroep

zaltbommel • De eerste rouwgroep Bommelerwaard is met succes afgerond. Het is de bedoeling dit najaar een nieuwe groep te starten om nabestaanden steun en troost te bieden na het verlies van een dierbare. Lotgenoten kunnen een waardevolle rol spelen. De groep komt elf keer bij elkaar in het Parochiecentrum, Oliestraat 26 in Zaltbommel en is voor iedereen toegankelijk. De kosten zijn 7,50 euro per bijeenkomst inclusief koffie/thee. Inlichtingen en/of aanmelding: Agnes Brugman (06-34036655), Lia Koopman (06-12328364) of rouwgroepbommelerwaard@gmail.com.


Kledinginzameling

poederoijen • Van 7 t/m 9 oktober wordt de kledinginzameling van Kom Over En Help gehouden. De kleding wordt voor een heel lage prijs verkocht aan arme mensen, waarbij de opbrengst van de verkoop voor kinderen in Oost-Europa is. Kleding kan in dichtgebonden vuilniszakken worden ingeleverd fa. Bakker / De Boekenplank aan de Egter van Wissekerkeweg 5 in Poederoijen.

q www.komoverenhelp.nl/kleding


Kerst bij Kringloop

zaltbommel • Vanaf 8 oktober is de kerstafdeling van De Spullewaard weer open. Ballen, pieken, sterren, huisjes, lichtjes: alles is tweedehands te koop. Met de opbrengst worden goede doelen gesteund. De kerstshow is er tot en met 21 december, daarna houdt de kringloop kerstvakantie.