Afbeelding
Foto: nl123rf.com

'Bakkie geluk' bij winkels

zaltbommel • Medewerkers uit de 'lokale coalitie tegen eenzaamheid' delen deze week gratis een 'bakkie geluk' (koffie of thee met een koekje) uit bij verschillende supermarkten en gaan met inwoners in gesprek over eenzaamheid.

De lokale coalitie bestaat uit Stichting Prezzent, het Buurtteam, gemeente Zaltbommel, Welzijn Bommelerwaard, LevensConsulent en GGD Geldeland-Zuid.

Ook wethouder Adrie Bragt gaat in gesprek met inwoners onder het genot van een 'bakkie geluk'. "Ik vind het mooi en belangrijk dat we dit soort acties uitvoeren, maar het belangrijkste is dat iedereen omziet naar elkaar." De 'Bakkies geluk' werden dinsdag en woensdag uitgedeeld bij de Jumbo en de Coop. Donderdag 3 oktober staan de initiatiefnemers tussen 15:00 en 17:00 uur bij de Albert Heijn.

In Zaltbommel zijn diverse organisaties die strijden tegen eenzaamheid. Wie zich wel eens eenzaam voelt, kan contact opnemen met het Buurtteam of Welzijn Bommelerwaard: 06-12985819 of 0418-634231. Wie een idee heeft om eenzaamheid te bestrijden, kan contact opnemen met gebiedscoördinator Jos Meerssman: 06-29469209 of ameerssman@zaltbommel.nl.