• Jeugdkampioenen Silke (tweede van links) en Olivier (derde van links).
• Jeugdkampioenen Silke (tweede van links) en Olivier (derde van links). Foto: aangeleverd

Kampioenstitels verdeeld bij TV Maasdriel

kerkdriel • John van der Linden en Astrid Kogels-Libregts zijn dit jaar de clubkampioenen van Tennisvereniging Maasdriel. Bij de jeugd zijn dit Olivier de Wit en Silke Bertrums.

De afgelopen week is het jaarlijks Club Event, de clubkampioenschappen 2019 gespeeld op het tennispark van TV Maasdriel in Kerkdriel. Aan het toernooi hebben ruim 85 deelnemers deelgenomen, op verschillend sterkteniveau, in verschillende onderdelen - enkel, dubbel en gemend dubbel - bij zowel jeugd als senioren.

Dit jaar werd gespeeld onder het thema 'Betrokken en Saamhorig, voor de Eer de Sfeer en voor de Club en de Cup'.

Tegelijk werd het vijftigjarig bestaan van de tennisvereniging gevierd, met mooie demonstratiewedstrijden, het kind-oudertoernooi en een reünie van oud-leden, met als afsluiting een grandioos feest en loterij. Het was een sportieve en gezellige feestweek, die dankzij het prachtige weer en veel lokale sponsoren succesvol is verlopen. Er zijn mooie prijzen voor de winnaars en de verloting beschikbaar gesteld.

Voor volgend jaar heeft de club zich als doel gesteld dat minimaal honderd leden aan deze jaarlijkse clubkampioenschappen deelnemen om een gezonde vereniging te blijven, waar plaats is voor zowel jeugd als volwassenen om deze mooie sport te blijven beoefenen.

De winnaars van 2019 zijn: Jeugdkampioenen, t/m 15 jaar: Olivier de Wit (jongens), Silke Bertrums (meisjes); Dames enkel, klasse A: Astrid Kogels-Libregts; Dames enkel, klasse B: Dagmar van Berkel; Heren enkel, klasse A: John van der Linden; Heren enkel, klasse B: Kai van Tongerlo; Dames dubbel, klasse B: Francy de Rooij-Grandia/Marlies Veldhuizen; Dames dubbel, klasse C: Betsie Niënhaus/Lonneke van der Ven-Kummeling; Heren dubbel, klasse A: Richard van As/Jacco van Zeeland; Heren dubbel, klasse B: Jos de Leeuw/Ad Verhoeven; Heren dubbel, klasse C: Rowi van Korlaar/Stefan Maas; Gemengd Dubbel, klasse A: Jan van Acquoij/Sandra van der Helm; Gemengd Dubbel, klasse B: Ben van de Broek/Chantal Smit; Gemengd Dubbel, klasse C: Hans Goesten/Dinie Goesten.