• Het team van kinderspeelparadijs Kids-Castle.
• Het team van kinderspeelparadijs Kids-Castle. Foto: Lya Cattel

Kids-Castle breidt diensten flink uit

hedel • Dat speelparadijs Kids-Castle voor kinderen de perfecte plek is om zich te vermaken is algemeen bekend, maar dat ook volwassenen zich er uit kunnen leven bleef vooralsnog onderbelicht.

Toch is dat wel degelijk het geval. Lieke (30) en Geertje (32) Kras besloten het namelijk eens over een andere boeg te gooien. De twee zussen uit de landelijk bekende Ammerzodense ondernemersfamilie werden in mei 2017 de eigenaars van het kinderspeelparadijs, na eerder al vele jaren deel van het Kids-Castle-team te hebben uitgemaakt. Sindsdien hebben de zussen het dienstenpakket flink uitgebreid. De meest opvallende toevoeging is de nieuwe, afgescheiden feestzaal binnen Kids-Castle, luisterend naar de naam ''t Torentje'. Deze ruime feestzaal, waarin plaats is voor ongeveer 120 niet-zittende gasten, is volgens Lieke uitermate geschikt gebleken om allerlei feesten te organiseren: "Feesten zoals babyborrels, sinterklaas of familieverjaardagen kunnen tegenwoordig allemaal voordelig in het Torentje worden gehouden. En de mensen die daar al gebruik van hebben gemaakt, zijn er heel positief over." Zus Geertje vult aan: "Dat zijn terugkerende klanten geworden. Ze vinden het overzichtelijk, goed verzorgd, er is volgens hen voldoende eten en drinken. En dat ook nog voor een mooie prijs. Er zijn all-in-arrangementen voor veertien euro per persoon." Een bijkomend voordeel van 't Torentje is de geringe afstand naar de indoor-speeltuin. Daardoor is Kids-Castle dé locatie bij uitstek om er feesten te organiseren waar ook kinderen bij aanwezig zijn, legt Lieke uit: "De gasten hoeven geen oppas te regelen voor de kinderen, want ze kunnen gewoon in de speelzaal terecht. En daar sta je vanuit de feestzaal binnen drie stappen. Ideaal."

Daarnaast organiseert Kids-Castle ook zelf evenementen, zoals de kleding- en rommelmarkt die op 12 oktober plaatsvindt. Geïnteresseerden kunnen voor tien euro een kraampje huren om speelgoed of kleding te verkopen. Tenslotte biedt Kids-Castle tegenwoordig ook een broodjesservice aan. Het is mogelijk om op het bijbehorende terras te lunchen, maar er zijn nog meer opties, vertelt Geertje: "Voor Ammerzoden en Hedel (postcodes 5324 en 5321, red.) kunnen we op woensdag en vrijdag bezorgen. Afhalen is van 10:00 tot 18:00 uur mogelijk op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Bestellingen kunnen online worden geplaatst."

q www.kids-castle.nl