• De voorstellingen zijn altijd succesvol.
• De voorstellingen zijn altijd succesvol. Michiel Nijstad - Fotolux.nl

45 jaar balletschool Paulette Willemse

zaltbommel • Balletschool Paulette Willemse bestaat op 1 september 45 jaar. Door de jaren heen is de NBDO Sterballetschool een begrip geworden in de wijde omtrek.

De school die gevestigd is in de Ruiterstraat in Zaltbommel, biedt een divers lesaanbod voor peuters vanaf drie jaar tot 65-plussers onder leiding van een gekwalificeerd en enthousiast docententeam. Deze week is het nieuwe seizoen gestart, met een aantal nieuwe groepen.

Er zijn lessen klassiek ballet, peuter- en kleuterballet, (kinder)streetjazz, flamenco, modern ballet. Pre jazz is een streetjazz-les speciaal voor kinderen van zes á zeven jaar. Barre Workout en placement zijn lessen voor mensen die vooral aan hun houding en conditie willen werken.

De Balletschool biedt allerlei mogelijkheden; van een eerste kennismaking met dans tot (ver)gevorderde technieklessen die een basis kunnen zijn voor een beroepsopleiding.

Basis

In september start een nieuwe instroomgroep klassiek vanaf ongeveer 15 jaar voor mensen die klassiek ballet (erbij) willen gaan doen. Klassiek ballet is de basis van alle dansvormen en ook voor bijvoorbeeld Showballet en Musical wordt een goede klassieke basis gevraagd.

De hele maand september kan iedereen aan gratis proeflessen deelnemen. Meer informatie over onder meer deze proeflessen is verkrijgbaar via onderstaande website.


q www.paulettewillemse.nl