Recreatieve triatlon

zaltbommel • De recreatieve triatlon van Stichting Wielersupport Zaltbommelse Renners wordt dit jaar gehouden op zaterdag 31 augustus. Het is de twintigste editie.

Vorig jaar waren er 150 deelnemers. Bij voorinschrijving hebben zich nu reeds 100 triatleten aangemeld. Voorinschrijven kan nog steeds (en wordt op prijs gesteld) via de website: www.wielersupport.nl.

1/8 triatlon

De 1/8 triatlon van Zaltbommel gaat over 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. Deelname is op eigen risico. Voor de veiligheid worden verkeersregelaars ingezet.

Start

De start is om 14:00 uur. Locatie: Nieuwe Tijningenplas.

Jeu de boulestoernooi

velddriel • Jeu de boulesclub Kerkdriel houdt zondag 1 september het Groki-toernooi. Dit is een toernooi voor kinderen uit de Bommelerwaard.

Kinderen van zes tot en met dertien jaar kunnen samen met hun ouders of grootouders aan het jeu de boulestoernooi deelnemen. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 30 augustus. Deelname kost 2,50 euro per (groot)ouder, te voldoen op de wedstrijddag. De kinderen mogen gratis meedoen. Aanmelden via e-mail: m.tijssen40@upcmail.nl. Onder vermelding van naam en leeftijd kleinkinderen. Telefonisch opgeven kan ook: 06-23077004. Het toernooi begint om 13:00 uur. De jeu de boulesclub is gevestigd aan de Laarstraat in Velddriel.