Uitslagen Frits Stehmanntoernooi

zaltbommel • Afgelopen week is het Frits Stehmann Toernooi 50+ weer gespeeld bij de Zaltbommelse Tennisvereniging. Het was een sportief en gezellig toernooi, al waren er wat minder inschrijvingen dan vorig jaar. De winnaars zijn:
HD6: Jan Nijhof/Chris Puijker, DD6: Anja Dumoulin/Ria van Willigen, GD6: Anja Dumoulin/Joop Vinck, HD7: Piet van Loosbroek/Jeroen Visser, DD7: Erin Lap/Gera Wijgerse, GD7: Louise Nikolov/Willem Brouwer, HD8: Guus Aué/Leen Bambacht, DD8: Anita de Vries/Els Wiechman, GD8: Ineke Janson/Anton van Belkum.


Poederoijense 40+ gym weer van start

poederoijen • Op maandag 2 september hoopt de Poederoijense 40+ gym weer te starten. Elke week gaat ieder op zijn of haar niveau van 19:15-20:15 uur sportief aan de slag in de gymzaal van dorpshuis Podarwic. Nieuwe leden (mannen en vrouwen!) zijn van harte welkom. Info: Toos van der Ven (0418-672778).


Nieuw seizoen Trios

rossum/hurwenen • Maandag 26 augustus gaan alle lessen van sportvereniging Trios weer van start. Er zijn lessen voor peuters met hun ouders vanaf twee jaar, gym voor jongens en meisjes, fitgym voor dames en recreatief turnen. Verder heeft de vereniging een actieve volleybalafdeling. Info over dagen en tijden:

q triosrossum.nl