Hankenaar mishandeld

hank • Een 50-jarige man uit Hank is vorige week woensdagavond door de politie aangehouden, omdat hij een 28-jarige plaatsgenoot heeft mishandeld. Volgens de politie sloeg de dader het slachtoffer met zijn vuist in het gezicht. De 28-jarige man zat in een afhaalrestaurant op zijn bestelling te wachten. De politie meldt dat de twee mannen bovendien bekenden van elkaar zijn.


Brandje door afzuigkap

werkendam • Zondag omstreeks 20:50 uur is er een brand uitgebroken in een woning aan de Sluijterstraat in Werkendam. Ter plekke bleek het te gaan om een afzuigkap in de keuken van de woning. Het brandje was snel onder controle. Door de brand zit de hele keuken onder het roet. Deze zal door een specialistisch bedrijf moeten worden schoongemaakt. Ook wist de brandweer nog een katje uit de woning te halen, toen de brandweer man nog geen 10 meter buiten was sprong de kat uit zijn armen en nam de benen. Een ambulance is ter plaatse gekomen om een man te controleren die wat rook had ingeademd.


Bridgelessen
in Zaltbommel

zaltbommel • In Zaltbommel gaan maandagavond 2 september weer bridgelessen van start. Het gaat om tien lessen achter elkaar, de laatste les is op maandag 4 november. Een tweede serie van tien lessen start in januari 2020, in totaal twintig lessen. De avonden beginnen steeds om 20:00 uur in Wijkhuis De Spellewaard aan De Poort 1 in Zaltbommel (aan de parkeerplaats bij winkelcentrum De Schans). Deelname aan de twintig lessen kost 175 euro, inclusief het boek 'Bridge in een Flits'. Meer informatie is verkrijgbaar bij de docent Rien Dekkers: 0418-513582, rienenheiltjedekkers@gmail.com of zbcbridge@gmail.com


Muzikale collecte
in Nederhemert

nederhemert • Fanfare Concordia houdt maandag 19 augustus vanaf 19:00 uur een muzikale rondwandeling met collecte.