Tennistoernooi voor 50-plussers

zaltbommel • Op de tennisbanen van de Zaltbommelse Tennisvereniging gaat maandag 12 augustus het jaarlijkse Frits Stehmann 50+ Tennistoernooi weer van start. Iedereen die dit jaar 50 jaar wordt en ouder is, kan zich aanmelden voor dit gezellige en sportieve evenement dat duurt tot en met zondag 18 augustus. Inschrijven kan voor maximaal twee onderdelen in gemengd-, dames- en/of herendubbel in de categorieën 6, 7 en 8. Binnen alle categorieën worden de partijen in poules gespeeld. De inschrijving sluit op zondag 4 augustus om 24:00 uur en loopt via www.toernooi.nl De wedstrijden starten elke dag om 16:00 uur. Op de vrijdagavond is een gezellige avond gepland. Meer informatie is verkrijgbaar bij het wedstrijdsecretariaat, Wieneke Scholtens: 06-57233166.

q www.toernooi.nl


Terugtrekking bestraft

regio • Met ingang van het seizoen 2019/'20 zijn de regels omtrent het terugtrekken van teams uit categorie A fors aangescherpt. Terugtrekkingen in categorie A worden dit seizoen voorgelegd aan de aanklager amateurvoetbal.

Het terugtrekken van teams uit categorie A gedurende een seizoen is reglementair niet toegestaan. Andere teams ondervinden sportief nadeel wanneer één team plotseling afhaakt.

Strengere straffen

Dit seizoen gelden er strengere straffen voor het terugtrekken van teams uit de competitie.

De boetes kunnen oplopen tot in de duizenden euro's.