Afscheid van Jan Nico Scholten

andel • Jan Nico Scholten heeft officieel afscheid genomen van Stichting Vrienden van de Notenhoff, waarvan hij 35 jaar voorzitter is geweest. Hij noemt het huis dan ook zijn 'troetelkind'. Bij zijn afscheid sprak Liselotte van Bokhoven, bestuurder van Zorgplein Maaswaarden, haar waardering uit naar Scholten en de stichting en de bijdragen die zij leveren aan het welzijn van de bewoners door het financieren van verschillende projecten.
Ook nu mocht de Notenhoff een geschenk vanuit de stichting ontvangen: elektrische bedienbare screens die de hooiberg in de tuin een meer beschermde plaats maken. De binnentuin van de Notenhoff is overigens nu het naar Scholten genoemd: het 'Jan Nico Scholtenpleintje'.


Helpen in de huiskamer

wijk en aalburg • Bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, is een huiskamer voor bewoners van het verzorgingshuis. Elkaar ontmoeten, een praatje maken, de krant lezen, een spelletje doen, de maaltijd gebruiken zijn dingen die daar plaatsvinden. Kortom, een gezellige plek om samen te komen. Zorgplein Maaswaarden is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om dagelijks tussen 9:30 en 11:30 uur en 19:00 en 21:00 uur in deze huiskamer aanwezig te zijn en samen met een medewerker invulling te geven aan dit 'samen-moment'. Meer informatie of aanmelden kan via Bert Noorloos, 0416-698400 of b.noorloos@maaswaarden.nl.