Hailey de Wit valt tijdens NK-finale

ammerzoden • Hailey de Wit heeft zondag haar nationale BMX-titel moeten afstaan aan haar concurrente. De achtjarige Ammerzodense leverde in Erp een felle strijd om de titel maar kwam in de laatste bocht hard ten val. Dit resulteerde in een achtste plaats. Erg teleurgesteld maar toch vol goede moed, kijkt ze nu uit naar het WK op 24 juli in Zolder (B) waaraan zij zal deelnemen tegen 28 andere dames van acht jaar uit onder andere Amerika, Australië, Letland, Rusland en Zimbabwe. Er zal deze dag een live stream beschikbaar zijn via het UCI-YouTube kanaal.


Bridgers gezocht

zaltbommel • De Zaltbommelse bridgeclub ZBC zoekt nieuwe aanwas. Bridgers met ervaring kunnen komen kennismaken tijdens de zomercompetitie, iedere donderdagavond t/m 29 augustus om 19:45 uur in Partycentrum Gambora in Gameren. Op 5 september start het competitieseizoen 2019-2020. Mensen die willen beginnen met bridgen kunnen, bij voldoende belangstelling, bij ZBC een cursus volgen van 24 lessen. Na afloop van de cursus kunnen de deelnemers onder begeleiding meespelen tijdens de wekelijkse bridgeavond op donderdag. Voor informatie: 0418-541354 of zbcbridge@gmail.com


Voetbalvierdaagse

kerkdriel • Van 5 tot en met 8 augustus organiseert De Voetbalschool een Vierdaagse die in het teken staat van het 'Voetbalschool Kampioenschap'. Dit zal plaatsvinden bij DSC in Kerkdriel. Elke ochtend zijn er techniektrainingen vanaf 10:00 uur. De spelers worden door middel van verschillende duelvormen klaar gestoomd voor het middagprogramma. Tijdens de pauze is er een kampioenschapquiz en van 13:00-15:00 uur wordt het kampioenschap zelf gehouden. Spelers kunnen individueel en als team punten verdienen. Iedereen maakt dus evenveel kans om te winnen. De winnaar mag een dag trainen bij een Nederlandse profclub. Jongens en meiden van vijf tot en met achttien jaar kunnen meedoen, ongeacht of ze lid zijn van een vereniging. Deelname kost 99 euro.

q devoetbalschool.nl