Hema Zaltbommel week dicht voor verbouwing

zaltbommel • Hema gaat het filiaal aan de Boschstraat in Zaltbommel ombouwen naar internationaal voorbeeld. Het belangrijkste verschil is de indeling in werelden.

Het internationale winkelconcept is ontwikkeld voor steden als Barcelona, Parijs en Londen en wordt nu ook in Zaltbommel uitgerold.

Na de verbouwing wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden en met elkaar te combineren, belooft de winkelketen. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar.

Al jaren krijgt Hema veel positieve reacties van zowel haar buitenlandse als Nederlandse klanten die tijdens hun vakantie in Frankrijk, Spanje of het Verenigd Koninkrijk een vestiging hebben bezocht. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springt.

Jan-Willem van Dis, franchise-ondernemer van Hema Zaltbommel: "Volgend jaar bestaat de Hema in Zaltbommel vijftig jaar, wij willen dit graag met onze klanten vieren in een nieuwe moderne winkel. Daarbij hoort bijvoorbeeld een nieuwe vloer, energiezuinige verlichting en uiteraard een winkelinrichting die nog meer inspireert."

Om dit alles te kunnen bereiken is de winkel een week gesloten. "Een week zonder Hema is voor onze klanten hopelijk nog net te overzien", zegt Van Dis met een lach. De winkel is van maandag 17 tot en met maandag 24 juni gesloten. Het dichtstbijzijnde filiaal is dat in Kerkdriel.

Ontbijt

Op dinsdagochtend 25 juni heropent het team de winkel feestelijk. Voor de eerste honderd bezoekers wordt een gratis ontbijt verzorgd.