Lobregt-tweeling terug op oude nest

regio • Niels en Thomas Lobregt vertrekken deze zomer naar Well. Ook Nivo Sparta heeft zich versterkt met twee oude bekenden.

De twintigjarige tweeling Lobregt keert na vier jaar bij Kerkwijk terug op het oude nest. In hun periode op sportpark De Drie Morgen maakten zij hun debuut onder Carlo van Zanten. In de voorbije twee seizoenen zijn ze bij het elftal van trainer Hans van Gameren op het tweede plan geraakt. De twee nieuwe spelers zijn geen overbodige luxe voor Well, dat al geen brede selectie heeft en ook nog eens sterkhouders Barend Blom en Danny Keijnemans ermee ziet stoppen. Ook interim-trainer Manuel Langendoen is blij met de versterkingen: "Ze zullen zeker een waardevolle toevoeging aan de selectie zijn."
Nivo Sparta heeft zich met het oog op komend seizoen versterkt met twee oude bekenden: Kevin Nikolov en Mitchel Heesbeen. In het geval van Nikolov, een multifunctionele verdediger, geldt dat hij tot zijn tiende al de clubkleuren verdedigde van Nivo Sparta. Na jaren in de jeugdopleiding bij FC Den Bosch en RKC Waalwijk te hebben gezeten, keert Nikolov nu op 21-jarige leeftijd terug. Heesbeen speelde in het verleden ook al op Sportpark De Watertoren en heeft besloten om na clubs als Nuenen en Nieuw Woensel weer het rood-witte tricot aan te zullen gaan trekken.
WNC meldde de komst van Dadier Casal, maar die transfer is afgeblazen.