Twéé topscorers

Het bleef tot de laatste minuut op de laatste speeldag spannend. Wie mag zich topscorer van het seizoen 2018-2019 noemen? Jasper Gouda Quint scoorde zaterdag tegen Noordeloos één keer en bracht zijn seizoentotaal op 27 treffers. Kevin de Vries scoorde zondag in Hurwenen twee keer en komt bij Gouda Quint langszij. Zij krijgen de bijzondere Stehmann Sport Zilveren Bal elk een half jaar in huis. Er wordt geloot wie de fraaie trofee als eerste meekrijgt.
Op de derde plaats eindigde Frenk Schaap (Nivo Sparta) met 24 treffers, gevolgd door Martijn Veldhuis en Bas Vos van DSC, met respectievelijk 23 en 22 doelpunten. De complete lijst is na te lezen op Regio-voetbal.nl.

Kontakt-bokaal

Zowel DSC als Nivo Sparta werd in het weekeinde kampioen. De bonussen zijn toegekend waardoor de Kontakt-bokaal in handen komt van DSC als best presterende voetbalclub van de Bommelerwaard. De Kerkdrielse club verzamelde 68 punten tegen 57 voor Nivo Sparta. Brakel volgt met 53 en HRC'14 bezet een keurige vierde plaats met 47 punten. Ook van de clubs is de volledige volgorde vermeld op de website.

q regio-voetbal.nl