• Ben Cramer en Joke de Kruijf werken mee.
• Ben Cramer en Joke de Kruijf werken mee. Foto: aangeleverd

Musicalsterren bij Fanfare Juliana

rossum • De musicalsterren Joke de Kruijf en 'good old' Ben Cramer werken zaterdag 15 juni mee aan het Openlucht Promconcert van Fanfare Juliana Rossum.

Het concert is georganiseerd in het kader van het 110-jarig jubileum van de fanfare en vindt plaats in het Slotpark. Tijdens het concert zijn maar liefst twintig prachtige arrangementen te horen. Bekende werken als Music is My First Love, Zai zai zai, De Clown, delen uit The Phantom of the Opera, Denk aan Mij, Al I ask of You en Barcelona.

Joke de Kruijf speelde in zowel binnen- als buitenland in grote musicals waaronder The Phantom of the Opera, Les Misérables, en Cats. Ook was zij te zien in origineel Nederlandstalige musicalproducties zoals Willeke de Musical en Het Meisje met het Rode Haar. In 1995 won ze de Gouden Notenkraker.

Ben Cramer begon als beatzanger en ontwikkelde zich daarna tot paradepaard in de stal van levensliederenproducent Pierre Kartner. Zijn grootste succes scoorde hij in 1971 met een bewerking van het Franse succes 'Allez Viens On Danse'. Als 'De Clown' groeit het uit tot Cramers lijflied. Later speelde hij in vele topmusicals.

Het concert in Rossum begint om 19:30 uur. Het terrein aan de voorkant van het Slotpark is al vanaf 14:00 uur toegankelijk en ingericht als Horecaplein met diverse Foodtrucks. Het concertterrein heeft vierhonderd zitplaatsen en wordt geheel overdekt. Er komt een groot podium voor de meer dan zeventig muzikanten van Fanfare Rossum en Alem inclusief ritmesectie. Kaarten kosten in de voorverkoop 11 euro en aan de kassa 12,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij COOP.