Projectzangers en muzikanten gezocht

regio • Alle leden van koren en orkesten uit de Bommelerwaard kunnen zondag 1 september laten zien wat ze in huis hebben tijdens een weergaloos cocktailconcert in De Kreek in Kerkdriel. Het concert is georganiseerd in het kader van Cultuurfestival Bommelerwaard. Hiervoor kunnen muzikanten en zangers zich nog aanmelden. Het wordt een programma met a capella koormuziek, orkest- en gezamenlijke werken met medewerking van Heleen Bongenaars en Irene Maessen. Dirigenten zijn Alphons van Stenis en Carl van Kuycken. De vijf repetities zijn op zaterdagen in juni en augustus. De inschrijving sluit 15 mei. Voor aanmelden of meer informatie: hanspjdewit@gmail.com.


Garagesale in Well

well • In Well wordt zaterdag 18 mei voor de eerste keer een garagesale georganiseerd, dit naar aanleiding van het bescheiden succes van de garagesale in Wellseind afgelopen jaar. Gezien de grote opkomst in Wellseind hoopt de Wellse organisatie in haar dorp op een minstens zo grote toeloop van kopers. Het aantal opritten waar de garagedeuren open zullen staan is veelbelovend. Op de dag zelf wordt er een plattegrond gedistribueerd met daarop de adressen van de deelnemende verkopers, dit om ieders kans op een goede verkoop te vergroten. Deze plattegrond is verkrijgbaar bij iedere deelnemer. Vooraf is deze ook te vinden op Facebook, zoek op 'Wellingelicht'. De garagesale vindt plaats tussen 09:30 en 15:30 uur.
Om het succes van de dag te vergroten vindt er aansluitend op de garagesale een 'Bring your own high tea' plaats in het parkje langs het Heust. Dit biedt een mogelijkheid nog even lekker na te keuvelen over de dag. Let wel, voor tafels wordt gezorgd maar men dient zelf voor eten en drinken te zorgen. De high tea begint vanaf 16:00 uur.
Info: garagesalewell@gmail.com.