• Hatha-yogalessen vanaf 10 mei in Poederoijen.
• Hatha-yogalessen vanaf 10 mei in Poederoijen.

Hatha-yogalessen in Poederoijen

poederoijen • In het dorpshuis van Poederoijen worden vanaf 10 mei iedere vrijdag hatha-yogalessen gegeven.

Mensen kunnen iedere vrijdag van 18:30 tot 19:30 uur ervaren wat yoga voor hen kan betekenen. Wil je graag fit en gezond blijven of worden? Jezelf onthaasten of weten hoe je stress kunt verminderen? Yoga is jezelf ontdekken, grenzen verkennen en verleggen. Yoga heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel en belangrijke organen in het lichaam en brengt je in balans. Door de combinatie van ademhaling, concentratie en de yoga-oefeningen krijg je kracht, energie en ontspanning waardoor je jezelf goed en soepel voelt.

Hatha-yoga is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam. In het Westen is het vooral deze vorm van yoga die bekendheid heeft gekregen, waardoor men vaak hatha-yoga bedoelt wanneer men van yoga spreekt.

De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen te doen. Iedere week wordt een andere les gegeven. De lessen zijn iedere vrijdag (behalve de schoolvakanties) van 18:30 tot 19:30 uur in het dorpshuis in Poederoijen.

De kosten bedragen 6 euro per les. Yogamatjes zijn aanwezig, neem een handdoek mee en trek kleren aan waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Aanmelden bij Jacoline Rochat van de dorpsraad in Poederoijen via 06-13053190.


q www.dorpsraadpoederoijen.nl