Showrooms Van Mossel VKV open op 2e paasdag

zaltbommel • Maandag 22 april is het tweede paasdag. Een ideale dag om weer eens naar de vele mooie nieuwe auto's te komen kijken die de laatste tijd in de Van Mossel VKV showrooms zijn gearriveerd.

Ook mensen die op zoek zijn naar een mooie occasion hebben hiervoor een perfecte kans op deze feestdag. Speciaal voor deze gelegenheid zullen de showrooms bij Van Mossel VKV op tweede paasdag geopend zijn van 11:00 tot 16:00 uur.

Naast de paasacties staan ook onze Celebration Editions centraal bij Van Mossel VKV. Tijdens de Celebration actieweken profiteren klanten van extra veel voordeel bij de aanschaf van een nieuwe auto dat kan oplopen tot wel 6.500 euro. Naast dit hoge inruilvoordeel maken autoliefhebbers bij Van Mossel VKV ook nog eens kans op mooie prijzen zoals bijvoorbeeld een accessoirecheque van 100 euro. De inruilwaarde van de huidige auto berekenen kan via de actie-website. Deelnemers krijgen dan een unieke wincode waarmee ze op tweede paasdag kunnen proberen de kluis te kraken in de showroom.

Dus voor toe is aan een nieuwe auto, is het nu het moment. Kom snel naar één van de vestigingen in het Paasweekend en voor een inspirerende, uitgebreide proefrit. In Zaltbommel is Van Mossel VKV gevestigd op het Van Voordenpark 18.


q vanmosselvkv.nl/celebration-editions