Omloop van het Munnikenland

brakel • WTC MaasWaal organiseert op zaterdag 13 april de zestiende editie van de Omloop van het Munnikenland. Een wielerronde voor amateurs, sportklasse én vrouwen. De Omloop is inmiddels uitgegroeid tot een geliefde klassieker onder de wielrenners. Start en finish zijn op de wielerbaan van WTC MaasWaal. Het parcours loopt via de Langerakseweg en Weitjesweg richting Slot Loevestein, om via de parallelweg weer naar de wielerbaan terug te keren. De omloop is zeven kilometer per ronde. Het parcours is verkeersluw, enkel bestemmingsverkeer wordt doorgelaten in de rijrichting van de wedstrijd. De permanence is in het clubgebouw van WTC MaasWaal, aan de Langerakseweg in Brakel. Vooraf inschrijven kan via de website.

Programma:
11:30 uur Dames (A+B) - 6 ronden
13:00 uur Sportklasse - 8 ronden
13:02 uur recreanten - 8 ronden
15:00 uur Amateurs - 11 ronden

q www.wtcmaaswaal.nl


Nina van Mook

gameren • Nina van Mook, lid van PSV De Bommelerwaard te Gameren, reed zondag in Velddriel in de klasse Z1 dressuur met haar paard Illusionist M. Het duo won er tweemaal met scores van 223,5 en 218 punten.


Rotac'82 kan geen potten breken

rossum • Het einde van het tafeltennisseizoen is al weer in zicht, en dat is te merken aan het spel. Er wordt gespeeld op het scherpst van de snede, want niemand wil nu nog punten inleveren. Helaas was dat vrijdag wel het geval voor team 1. Thuis in Dorpshuis de Parel namen Marcel Wijgerse, Antoinette Lacet en Nelson Cheung het op tegen de spelers van team 2 van Renata uit Eindhoven. Alleen Nelson wist zijn inspanningen te verzilveren naar winstpunten, hij won twee van zijn enkelwedstrijden. Marcel en Antoinette voegden geen punten aan het geheel toe. Einduitslag: 2-8. Renata, als directe concurrent, is na de winst op Rotac 1 doorgeschoven naar de tweede positie in de poule. Met maar één punt verschil op Rotac is in de laatste drie wedstrijden alles nog mogelijk.