Proeflessen tennis voor kinderen

ammerzoden • Bij tennisvereniging Ammerzoden start op 10 april een kennismakingscursus voor leerlingen van de basisschool. Zij kunnen vijf proeflessen volgen voor 20,00 euro. Inschrijven kan via info@tstk.nl.


Tweede ronde driebanden

alem • Donderdag staat deel twee van de tweede ronde voor het Alemse kampioenschap driebanden op het programma. Om 19:00 uur start Hans van Santen tegen Henk van der Zanden. Eén vrouw is doorgedrongen tot de tweede ronde: Erika van Boxtel sluit om 22:30 uur de avond af tegen Niels Steenbekkers. Deel één van de tweede ronde is dinsdag gespeeld.


Nivo Sparta maakt het spannend

zaltbommel • Nivo Sparta zat zaterdag al vroeg op rozen, maar zag Tricht onverwachts terugkomen tot een 3-3 gelijke stand. In de laatste tien minuten stelde de ploeg van trainer Theo de Boon alsnog orde op zaken, met een 5-3 overwinning tot gevolg. Nivo Sparta was via twee goals van Frenk Schaap op een 2-0 voorsprong gekomen, maar de bezoekers wisten uiteindelijk op gelijke hoogte te komen. Willem Looijen (2x) en Mo Nikbakht brachten verlossing.
Volgende week kan de ploeg van Theo de Boon met een overwinning beslag leggen op de tweede periodetitel.