'Lucht je hart'-gesprekken Al Amal

zaltbommel • Vereniging Al Amal in Zaltbommel organiseert samen met de Raad van Kerken, Stichting Kompas Bommelerwaard, Ieder1Gelijk en Buurtzorg Jong Jongerenwerk 'Lucht je hart'-gesprekken op maandag 8 april.
Mensen hebben de behoefte om soms hun hart even te luchten. Dat kan gaan over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld over de veiligheid en leefbaarheid in de buurt, armoede, sociale omgang of heel andere zaken. Die mogelijkheid scheppen de organisatoren. De gesprekken zijn laagdrempelig en worden in kleine groepen aan tafels gevoerd, onder het genot van een hapje en een drankje. Er worden aantekeningen gemaakt om elkaar later, indien nodig, de hulp te bieden die nodig is.
Burgemeester Peter Rehwinkel trapt de avond af en zal zijn ervaringen delen met de aanwezigen. Wat heeft hij gezien in de afgelopen periode van zijn burgemeesterschap? Ook oud-wethouder Ton van Balken en pastor Bertus Bus leveren een bijdrage aan de bijeenkomst. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan de gesprekken, is van harte welkom.
De 'Lucht je hart' gesprekken vinden plaats in het Cambium, De Waard, aan de Oude Bosscheweg 2 in Zaltbommel. Het programma start om 19:30 uur. Voor vragen of opmerkingen: alamal-zaltbommel@hotmail.com.