• Tessa van Hemert met Noordhof's Surprise op Indoor Brabant.
• Tessa van Hemert met Noordhof's Surprise op Indoor Brabant. Foto: aangeleverd

Amazones in vorm in Ermelo

regio • Tessa van Hemert heeft een derde plaats bemachtigd bij de kür op muziek tijdens Indoor Brabant en werd vierde tijdens het NK in Ermelo. Met Noordhof's Surprise kwam ze uit in de categorie DE klasse Z2. Op Indoor Brabant scoorde de combinatie tijdens de kür op muziek 73.042 procent. In Ermelo haalden ze bij de landenproef 69.701 procent en bij de kür 72.125 procent, waarmee het gemiddelde op 70.913 uitkwam, een knappe prestatie. Tessa is lid van paardensportvereniging Gelderse Boys Ammerzoden. Ook Nina van Mook uit Alem, lid van paardensportvereniging De Bommelerwaard in Gameren, mocht meedoen in Ermelo in de finale van de Gelderse Kampioenschappen. Ze reed met haar paard Illusionist M in de klasse M2 naar een mooie achtste plaats.
Clubgenote Corine Bambacht haalde zaterdag in Zoelen met haar paard Itrina in de Z1 een eerste en een tweede plaats. Celine Beukhof won tweemaal met haar pony Eviette S.