Nivo Sparta laat punten liggen bij angstgegner

zaltbommel • Nivo Sparta heeft zaterdag dure punten laten liggen. Op bezoek bij Brederodes kwam de ploeg van trainer Theo de Boon niet verder dan een 2-2 gelijkspel, ondanks doelpunten van Mo Nikbakht en Frenk Schaap. Daarmee bevestigde Brederodes nog maar eens dat het altijd een zware kluif is voor Nivo Sparta, vond ook De Boon: "Brederodes is voor ons altijd lastig. Vorig jaar speelden we gelijk en verloren we. Voor de winterstop hebben we thuis maar moeizaam van ze gewonnen en vandaag spelen we gelijk. Het is een angstgegner voor Nivo, al vind ik wel dat we het zelf al in de eerste helft hadden moeten afmaken. We waren heer en meester. Na rust gaan zij meer opportunistisch spelen en komen wij niet van onze helft af. Fysiek werden we afgebluft. Dat je een keer een wedstrijd slecht speelt; dat kan. Maar dat moeten we wel gaan ombuigen naar positieve energie. De blik gaat nu op volgende week, Tricht-thuis. Ze geven in ieder geval lekker weer op. En ik zal god op m'n blote knieën danken als de wind eindelijk gaat liggen."